Onze organisatie is een werkgever voor personeel van GGD Limburg-Noord, Brandweer Limburg-Noord en Crisisbeheersing. Er zijn bijna 600 medewerkers in vaste dienst en binnen de brandweerorganisatie zijn er ongeveer 800 vrijwilligers actief.
Voor de ondersteuning van al dit personeel hebben wij een grote afdeling bedrijfsvoering. Wat is de impact van ICT op onze regio? Hoe zetten we onze publiekscommunicatie voor diverse doelgroepen op verschillende momenten in? En hoe zorgen we dat ons personeel vitaal blijft? Ook dit is Veiligheidsregio Limburg-Noord.
Wil jij jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij Veiligheidsregio Limburg-Noord draag je actief bij aan de veiligheid en gezondheid van meer dan 500.000 mensen in Noord- en Midden-Limburg! Dat doe je in een organisatie waarin samenwerking centraal staat en waar je ook volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, altijd in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.
Veiligheidsregio Limburg-Noord zet zich in voor een veilige en gezonde regio. Limburg-Noord (VRLN) is één van de 25 veiligheidsregio’s van ons land. Binnen onze veiligheidsregio werken brandweer, GGD en crisisbeheersing samen. Onze kerntaak is om iedereen die in onze regio woont, werkt of verblijft te beschermen tegen risico's, rampen en crises. Dit doen we samen met gemeenten, politie, defensie, waterschappen, Rijkswaterstaat, Ambulancezorg Limburg en Prorail. Wij werken voor ruim een half miljoen inwoners van Mook en Middelaar tot aan Echt-Susteren.
De brandweer werkt dagelijks aan een (brand)veilige omgeving. Door het voorkomen en bestrijden van branden en het beperken van de gevolgen van een brand.
GGD Limburg-Noord staat aan de lat voor de gezondheid van de inwoners in Noord- en Midden-Limburg. Met onze kennis, beschermen, bewaken en bevorderen we de gezondheid in onze regio.
De afdeling Crisisbeheersing brengt risicovolle activiteiten en incidenten, die kunnen leiden tot een ramp of crisis, in kaart. Ook het ontwikkelen van plannen over hoe we moeten handelen bij een ramp of crisis is een taak van deze afdeling. Grote rampen en crises komen gelukkig zelden voor. Om toch ervaring op te kunnen doen in de bestrijding ervan organiseert Crisisbeheersing regelmatig oefeningen.
Registreer je dan!